Contact opnemen

blog

Verhuur Fultonpark in Nieuwegein start 12 juni a.s.

Woensdag 12 juni a.s. is het zover. Dan start de verhuur van de eerste 79 luxe en duurzame appartementen van nieuwbouwproject Fultonpark in Nieuwegein. Vanaf 16.00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete appartement(en).

In totaal komen er 137 huurappartementen in Fultonpark. Het aanbod bestaat voornamelijk uit twee- en driekamerappartementen en varieert in woonoppervlakte van 37 tot maar liefst 133 m². De appartementen zijn van alle gemakken voorzien met een complete keuken, luxe sanitair, comfortabele vloerverwarming en een eigen buitenruimte. Ook is er een groot aanbod aan parkeerplekken in de ondergrondse garage. De vloeren, wanden en plinten worden compleet afgewerkt, zodat de appartementen bij oplevering direct klaar zijn om in te wonen. Ook fijn: de appartementen zijn gasloos en beschikken over een warmtepomp en eigen zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat je hier ook nog eens profiteert van lage energiekosten.

Schrijf je in voor jouw favoriet(en)
Nadat op 12 juni de verhuurprocedure is geopend, kun je je via de projectwebsite van Fultonpark direct inschrijven. Je vindt dan op de website alle relevante verhuurdocumentatie, waaronder de beschrijvingen van de verschillende typen appartementen en gedetailleerde plattegronden. Spreken meerdere appartementen jou aan, dan kun je verschillende opties selecteren. Bij de toewijzing zal zoveel mogelijk worden geprobeerd om toe te wijzen aan de eerste voorkeur.

Krijg je een appartement toegewezen, dan zal de makelaar jou hierover informeren en een afspraak met je plannen om de huurovereenkomst te tekenen. Naar verwachting zullen de appartementen al medio september 2024 worden opgeleverd.

Meer weten?
Heb je vragen over dit nieuwbouwproject, de appartementen en/of de verhuurprocedure? Neem dan contact op met de makelaar. Deze staat je graag te woord.